perjantai 24. heinäkuuta 2015

Pöytäkartta, pöytänumerot ja paikkakortit

Tällä viikolla olemme askarrelleet. Työn alla ovat olleet pöytäkartta, pöytänumerot sekä paikkakortit. Viimeisimmät valmistuivat vasta eilisiltana, mutta ovathan häät vasta huomenna. Työtä on riittänyt tämän viikon jokaiselle illalle ja ajattelin nyt hiukan esitellä, mitä olemme saaneet aikaiseksi.

Pöytäkartta
Pöytä"numerot"
Paikkakortit
Pöytäkartasta on ollut aikaisemminkin puhetta, joten kerronpa nyt hiukan tarkemmin vain pöytänumeroista ja paikkakorteista. Pöytänumeroihin etsimme kuvat googlen kuvahaun avulla ja tulostimme ne värillisinä miehen opiskelupaikalla. Kehykset pöytänumeroille hankimme NetAnttilasta 3 euron kappalehintaan. Kehykset ovat 10 x 15 cm. 

Paikkakorteiksi askartelimme paperilennokkeja. Ne ovat tyylikkään malliset, mutta miehen mukaan ne lentävät erittäin huonosti. Lennokit teimme kuvioidusta paperista, jonka hankimme Sinooperista. Käytimme lennokkien tekoon valmista muottia eli ne eivät täysin vastaa perinteistä paperilennokkia. Päätimme tulostaa nimet ja liimata ne kiinni lennokkeihin, koska kumpikaan meistä ei halunnut esitellä käsialaansa. Lopputulokseen olimme molemmat erittäin tyytyväisiä. Mies oli vastuussa lennokkien leikkuusta ja taittelusta, ja minä vastasin sitten nimien kiinnittämisestä.

Huomenna se on menoa! Toinen kaasoista on jo saapunut meille ja odotamme toista saapuvaksi parin tunnin päästä. Saamme näin käytyä läpi huomisen aikataulua ja tehtyä viime hetken järjestelyjä. Hiukan alkaa jo jännittää!!

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, oltiin itsekin erittäin tyytyväisiä lopputuloksiin :)

   Poista
 2. Kaikki ovat todella upeita! Ihana idea paikkakorteissa, eipä ole ennen tullut tuollaista vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Törmäsin tuohon ideaan Pinterestissä ja Ebayssä, mutta en ole vastaavaa vielä suomalaisissa hääblogeissa nähnyt.

   Poista
 3. Hei,

  Et varmaan enää käy täällä, mutta kysyn silti varuiksi. Eihän sinulla olisi tuota lennokkien muottia enää missään?

  VastaaPoista