tiistai 7. heinäkuuta 2015

Koekampaus

Kävin koekampauksessa viime lauantaina. Kampaukseni tekee Tampereen Aleksanterinkadun Glohairin Kaisa. Kyseistä Glohairia minulle suositteli hääsuunnittelijamme. Aikaisemmin olin käynyt vain kerran Glohairissa ja senkin visiitin olin tehnyt eri toimipisteeseen. Koska hiuksiani oli myös tarve leikata, kävin laittamassa Kaisan taidot testiin jo kolmisen viikkoa sitten. Silloin poistuin kampaamosta otsatukan kera.


Hääkampausta varten hain inspiraatiota Pinterestistä. Mukanani koekampaukseen lähtivätkin seuraavat kuvat sekä kuva hääpuvusta.


Halusin kampauksen siis olevan tuollainen kiharainen nuttura, joka lähtisi jotenkin rennosti edestä taaksepäin. Kampaukseen tehtiin yksi lettikin, mutta hiusteni ohuudesta johtuen lettiin ei saatu läheskään samanlaista tuuheutta kuin mallikuvassa. Letin oheen on kuitenkin tarkoitus kiinnittää kukkia, jotka antavat letille varmasti lisää näyttävyyttä.

Kampauksesta tuli mielestäni erittäin kiva. Tuntui tosin hiukan oudolta, että hiukset olivat lähes täysin poissa kasvoilta, kun olen tottunut pitämään niitä hieman enemmän auki. Häämeikin ja puvun kanssa hiukset sopivat kyllä varmasti yhteen. Niin kuin kuvista voi päätellä en arkena käytä pahemmin meikkiä, joten on mielenkiintoista nähdä hiukset sitten yhdistettynä häämeikkiin. En valitettavasti löytänyt yksittäistä päivää, jolle olisin saanut sekä koemeikin että -kampauksen, mutta ei se nyt maailmaa kaada. Pitää vaan kuvista vertailla kampausta ja meikkiä.

Häät lähenee hurjaa tahtia. Enää kaksi ja puoli viikkoa. APUA!

10 kommenttia:

 1. Ihana kampaus! Itsellänikin suunnitteilla jotain samankaltaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Samankaltainen kampaus näyttäisi varmasti tosi hyvältä sinulla ja tuotahan on helppo muokata hiukan erilaiseksi ilman radikaaleja muutoksia :)

   Poista
 2. Ihana! Sulla on todella kaunis hiusväri. Sopii kampaukseenkin mainiosti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Hiusväri ei tosin ole omani, mutta olen kyllä löytänyt erittäin luonnollisen näköisen kestovärin. Viimeiset neljä vuotta onkin tullut värjättyä aina samalla värillä :D

   Poista
 3. Näyttää todellä nätiltä! Ja tsemii vikoihin viikkoihin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Sitä kyllä tarvitaan, kun tuntuu ettei tehtävälista ota lyhentyäkseen.

   Poista
 4. Todella tyylikäs kampaus ja juhlava. Varmasti näyttää vieläkin paremmalta kukkien kanssa!
  http://wonderwall-heini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kaunis kampaus! Tykkään tuosta letistä ja nutturasta. Näytät varmasti upealta tuossa hääpäivänä! Harmitti kun olisin voinut hommata pienen hiuspidennyspätkän omaan lettiini, jotta se näyttäisi paksummalta. En tiedä miten sekin unohtui. :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis kampauskokeilu♥ itsekin kävin viime viikolla.

  VastaaPoista