tiistai 12. toukokuuta 2015

Matkateemaiset kalvosinnapit

Sulhasen vuokrapukuun saisi mukaan aika plainit kalvosinnapit. Ollaan sulhasen kanssa sitä mieltä, että pukuliikkeen kalvosinnapit saavat jäädä hyllylle ja hankimme miehelle teemaan sopivat kalvosinnapit. Etsystä löytyykin laaja valikoima matkateemaisia kalvosinnappeja. Kokosin alle erilaisia ideoita, miten matkateema voi näkyä kalvosinnapeissa. Yhdet näistä tulevat kotiutumaan meillekin. Niistä lisää sitten myöhemmin :)

Lentokoneet
Karttoja
Kuumailmapallot
Maapallo
Ja lopuksi vielä meille nörteille

Dr. Who:n TARDIS
Kalvosinnappeja löytyy kyllä miljoonaa erilaista ja kaikista yllä näkyvistä kalvosinnapeista löytyy jos jonkinmoista variaatiota myyjästä riippuen. Kalvossinnappien kohdalla vaatimukset saavat siis olla aika korkealla, koska monet myyjät tarjoavat myös kustomoituja tuotteita. Esimerkiksi joissain karttoja sisältävissä kalvosinnapeissa voit itse valita, minkä kohteen kartta kalvosinnappiin ikuistetaan. Pitääpä ensi viikolla laittaa sopivat tilaukseen, niin saadaan rastittua taas yksi kohta pois tehtävälistalta :)

3 kommenttia:

 1. Ihania! Sulhon vuokrapuvun mukana tulee tosiaan ne kalvosinnapit mutta olishan nyt mitkä tahansa näistä aika paljon kivemmat. Ja niistä jää myös ihan käytännöllinen muisti hääpäivältä eli ei suinkaan mikään hömppäturhake ole kyseessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan. Kalvosinnappeja voi sitten käyttää kerta toisensa jälkeen juhlatilaisuuksissa. Hinnatkaan eivät päätä huimaa, jollei mene kultasepän pakeille. Meille kelpaa tällaiset vähän halvemmatkin :)

   Poista
 2. Ihan mahtavia kalvosinnappeja! Nuo Dr Who olisi ihan huikeet myös, apua kaikkeen sitä saa teemaa ;)

  VastaaPoista