perjantai 1. toukokuuta 2015

Hääsuunnittelija apunamme

Emme olleet suunnitelleet käyttävämme hääsuunnittelijaa apuna häissämme kahdesta syystä, ensinnäkin haluan hoitaa asiat itse ja toiseksi budjettimme on tiukka. Kesällä 2013 arpaonni suosi ja voitimme ilmaisen hääsuunnittelun Lily Dream Weddingiltä. Hääsuunnittelijanamme toimii maailmalla useasti palkittu Anu Beadle. Hääsuunnittelijan kanssa työskentely on osoittautunut varsin mukavaksi ja mielestäni on hyvä, että palvelut on räätälöity juuri meille sopiviksi. Olen saanut kaipaamaani vapautta, mutta myös apua silloin kun sitä olemme tarvinneet.

Alkuperäisten ideoidemme pohjalta koottu inspiraatiotaulu

Missä asioissa hääsuunnittelija voi auttaa morsiusparia?

  • Yhtenäisen ilmeen suunnittelemisessa ja ideoinnissa
  • Siinä, ettei mikään asia unohdu
  • Sopivien palveluiden löytämisessä ja niiden kilpailuttamisessa - hääsuunnittelija voi saada palveluja alennettuihin hintoihin
  • Käytännön asioissa hääpäivänä esim. koristeluissa
  • Lähestulkoon kaikessa, mitä häiden suunnitteluun ja toteutukseen voi liittyä
  • Lily Dream Weddingin kautta voi lisäksi vuokrata somisteita, kuten tuolihuppuja
Meillä hääsuunnittelijasta on ollut iso apu erityisesti palveluiden kilpailuttamisessa sekä sopivien palveluiden etsimisessä. Olemme säästäneet hääsuunnittelijamme avulla muun muassa häämeikin, valokuvauksen ja miehen puvun kustannuksista. Olemme tavanneet hääsuunnittelijaa satunnaisesti ja käyneet aina läpi ajankohtaisia asioita, jotka tulisi hoitaa. Viimeisimmässä tapaamisessa kävimme läpi kaikki häiden pääpiirteet, ettei mitään tärkeää jäisi uupumaan.

Hääsuunnittelijasta voisi hyötyä varmasti jokainen, mutta itse suosittelen hääsuunnittelijaa erityisesti kiireisille ihmisille, jotka haluavat täydelliset häät pienemmällä vaivalla. Jos hääsuunnittelijan palkkaus kiinnostaa kannattaa pysyä kuulolla. Blogissa on tulossa arvonta, josta voit voittaa lahjakortin Lily Dream Weddingin palveluihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti