lauantai 11. huhtikuuta 2015

Pöytäkoristeet

Tapasimme tänään hääsuunnittelijaamme ja löimme samalla lukkoon pöytäkoristeemme. Olin kasannut Pinterestiin sekalaisen seurakunnan kaikenlaisia pöytäkoristeita, mutta en ollut vielä päättänyt, mitä todella haluan. Lisäksi meillä oli tulevan miehen kanssa näkemyseroja siitä, millaiset pöytäkoristeet sopivat juhlatilaamme. Omasta mielestäni lasipurkit maljakkojen sijasta olisivat olleet söpö ja edullinen vaihtoehto, mutta sulhon mielestä ne eivät sovi juhlapaikan tyyliin. Ymmärrän hyvin sulhon näkemyksen, minkä vuoksi palasimmekin takaisin alkuperäisten ideoidemme pariin.

täältä
Pöytiin tulee siis kukkia aseteltuina kuppeihin. Keskipisteenä olevat kukat asettelemme yllä näkyvän kuvan tapaan kirjojen päälle. Pitkiin pöytiin lisäämme pari muuten samanlaista asetelmaa, mutta ilman kirjoja. Näin pöytä ei jää liian tyhjäksi, mutta ei myöskään täyty liian isoista asetelmista. Kukkina on tarkoitus käyttää harsokukkaa ja neilikkaa.

Nyt meidän täytyisi kalastella jostain sopivia kuppeja ja vanhoja kirjoja. Vanhempani ovat luvanneet lainata vanhoja kirjojaan ja voimme tuoda myös kotoamme isoja kirjoja, jotka päällystämme kivalla paperilla. Kirpputoreilta saa vanhoja kirjoja yleensä pilkkahintaan, mutta toisaalta emme tekisi niillä mitään häiden jälkeen. Tosin aina voimme ostaa kirjat halvalla kirpparilta ja häiden jälkeen lahjoittaa ne takaisin kirpparille :D Isomman haasteen tuottavat varmaan söpöt kupit. Nyt pitääkin laskeskella, montako kuppia tarvitaan, että pöytäkoristeita tulee riittävästi. Olisi kiva, jos jokainen kuppi olisi erilainen. Täytyykin suunnata kirpputoreille!

2 kommenttia:

  1. Ai hitsi miten huikea idea! Tässä kaikki kolahtaa allekirjoittaneeseen :D varsinkin kirjat... ;)

    VastaaPoista