lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kampaaja löytynyt

Pienten mutkien kautta saatiin varattua aika hääkampaukselle. Meikkaajan naapurissa sijaitsevassa kampaamossa on tehty älyvapaa ratkaisu, eikä heillä ole heinäkuussa kahteen viikkoon töissä ketään, joka osaisi tehdä hääkampauksia! Onneksi suhteellisen läheltä löytyi toinen osaava kampaaja. Kampauksestani vastaa Aleksanterinkadun GloHair. Itse en ole kyseisessä kampaamossa käynyt, mutta olen kuullut siitä paljon hyvää. Koekampaus on sovittu heinäkuun alkuun, joten viimeistään silloin selviää vastaako laatu odotuksiani.

täältä
Kampausta en ole vielä päättänyt, mutta esimerkiksi yllä näkyvä miellyttää omaa silmääni. Haluaisin integroida kampaukseen kukkia, joten kampauksen pitää varmasti olla osittain kiinni. Onneksi on vielä pari kuukautta aikaa pohtia tätä asiaa ja kerätä pinterestiin ja tänne blogin puolelle omaa silmää miellyttäviä kampauksia. Ehkä niitä yhdistelemällä saadaan sitten se minulle täydellinen hääkampaus.

2 kommenttia:

  1. Saman kuvan kanssa menin kampaajalle, hihii! Että ei ollenkaan huono ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkaamassa, miltä ne sun hiukset hääpäivänä näyttikään ja kauniiltahan ne näyttivät. Tuo kuvan tyyli on varmasti yksi potentiaalinen vaihtoehto, mutta toisaalta voisin haluta, että hiukset olisivat vähän vapaammin. Onneksi tässä on vielä joitain kuukausia aikaa pohtia asiaa :D

      Poista