lauantai 25. huhtikuuta 2015

Hääkukat tilattu!

Pari viikkoa takaperin päätimme millaisia kukkia haluamme häihimme. Tiedossa oli, että ainakin harsokukkaa ja neilikkaa. Asetelmaksi valittiin pienet teekuppeihin tehdyt kimput, joista oli puhetta jo tässä postauksessa.

täältä
Tämän jälkeen pyysimme hääsuunnittelijaamme kilpailuttamaan paikalliset kukkakaupat. Asetelmien hinnat vaihtelivat 10-15 euron välillä riippuen asetelman sisällöstä. Harsokukan ja neilikan kaveriksi ehdotettiin ruusua ja inkaliljaa, mikä tietty nosti hintaa. Päätimme perjantaina käydä juttelemassa kaikista edullisimman tarjouksen antaneen NinaFloran henkilökunnan kanssa. Mukaan olin ottanut yhden kupeistamme havainnollistamaan, minkä kokoisista kupeista on kyse. Kupin koon vuoksi floristi ehdotti, että jättäisimme ruusun pois, mikä sopi meille hyvin. Mehän kaipasimme vain harsokukkaa ja neilikkaa. Näin saimme myös hinnan putoamaan erittäin edulliseen 8 euroon per kimppu. Morsiuskimpusta emme vielä sopineet mitään, koska en ole vielä päättänyt mitään sen suhteen. En edes tiedä, onko minulla todella tarvetta kimpulle.

inkalilja
Asetelmamme muodostuvat siis seuraavista aineksista:
1x harsokukka
1x neilikka
1x inkalilja
pari pyöreää lehteä kimpun pohjaksi

Seuraavaksi ohjelmassa onkin metsästää riittävä määrä sopivia teekuppeja :D

3 kommenttia:

 1. Noista asetelmista tulee niiiin söpöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Mietin, että olisiko pitänyt pyytää yhtä asetelmaa etukäteen, että olisi nähnyt lopputuloksen, mutta eiköhän floristit osaa hommansa. Toki olisin mielelläni ottanut yhden asetelman koristamaan kotiamme vaikka heti :D

   Poista
 2. multa saa muuten pari tosi söpöä teekuppia lainaan. just ton tyyppisiä ku kuvassa.

  VastaaPoista