torstai 19. helmikuuta 2015

Morsiamen alusvaatteet hankittu

Koska häihin liittyvät asiat ovat tuntuneet viime aikoina edenneen varsin hitaanlaisesti, päätin hoitaa edes yhden asian. Tilasin siis itselleni rintaliivit hääpuvun alla käytettäväksi. Olen kirjoittanut liiveistä aiemmin täällä. Periaatteessa hääpukuani voisi käyttää ilman rintaliivejäkin, mutta yläosan ollessa itselleni hiukan suuri päätin, että ostan mieluummin uudet rintsikat kuin pienennän pukua.


Liiveiksi valikoituivat Wonderbran ihonväriset ultimate strapless bra. Olin lukenut paljon kehuja Wonderbrasta, joten uskaltauduin tilaamaan liivit netistä ilman sovitusmahdollisuutta. Liiveissä on yleensä nettikaupoissa palautusoikeus, vaikka kivijalkaliikkeissä tätä mahdollisuutta ei monesti olekaan. Luettuani monista blogeista ja koko-oppaista, mikä koko kannattaa valita, päätin tilata ympärysmitaltaan koon pienemmät ja kuppikooltaan koon isommat liivit. Tämä johti omalla kohdallani hyvään lopputulokseen. Rintaliivit ovat sopivat, tosin ehkä vähän liiankin napakat. Pitää koeajaa niitä hiukan ennen häitä, että ne pääsevät vähän löystymään. Uskoisin, että pienen mukautumisen jälkeen ne tulevat olemaan täydelliset.

En ole kokeillut liivejä vielä hääpuvun kanssa, mutta toisen olkaimettoman mekon kanssa ne tuntuivat toimivan erittäin hyvin. Ihanaa ruksia taas yksi kohta yli to-do-listalta :)

1 kommentti:

  1. Olen pohtinut tätäkin itsekseni,olkaimettomat pitää olla kun muuten näkyy mekon alta. Voi olla että menen kuitenkin kivijalkaliikkeeseen että tulee varmasti sopivat.;)

    VastaaPoista