maanantai 9. helmikuuta 2015

Häämessuilemassa Tampereella

Kattaus Dancing Flowers, Kakku Purppurahelmi
Uniikit kaulakorut Design Sari Sarkola (nettisivut aukeavat 14.2.)
Tampereen häämessuilla vierähti mukavasti lähes neljä tuntia. Päivään mahtui monenlaista ja näytteilleasettajiakin tuntui olevan ihan riittävästi. Toivoin, että kirpparilta olisi löytynyt enemmän koristeita ja asusteita, mutta voi olla, että osa oli tehnyt kauppansa jo lauantaina. Kädet tyrkättiin täyteen esitteitä, joita pitää vielä tutkailla tarkemmin nyt kotona. Keskusteluja virittelin lähinnä kukkakauppiaiden kanssa, koska meillä pohditaan DIY:n ja kukkakaupan välillä. Tekemällä itse säästäisi rahaa, mutta toisaalta ammattilaiset osaavat loihtia aivan ihania asetelmia.

Tanssiva morsiuspukunäytös oli erittäin taidokkaasti organisoitu. Miesten pukuja tosin oli aika vähäisesti esillä sekä näytöksessä että muutenkin messuilla. Juttelimme Muotitalo Tyynelän edustajan kanssa pikaisesti ja hän suositteli tulemaan sovittamaan miesten pukuja maaliskuussa, kun vanhojen tanssit on tanssittu ja puvut on ehditty käyttää pesussa. Osallistuin messuilla miljooniin arpajaisiin sekä sain joitain etukuponkeja palveluihin. Voi olla kyllä, että suurin osa etukupongeista jää käyttämättä, kun esim. kakku tulee ravintolan keittiöstä. Oli joka tapauksessa mukavaa kierrellä kaasojen ja sulhon kanssa. Illalla väsytti kyllä aivan järkyttävästi ja askelmittarikin näytti huikeita lukuja. Messupäivän extempore-teko oli kulmien kestovärjäys Elina K:lla. Samalla pystyin kyselemään koemeikin ajankohdasta ja muista mieltä painaneista asioista.

Kaiken kaikkiaan ainakin nämä Tampereen häämessut olivat omaan mieleeni ihan hyvät. Ohjelmaa löytyi monenlaista ja yläkerran hääpukuvalikoima näytti olevan laaja. Uskon, että messuilla olisi vierähtänyt pidempikin tovi palveluntarjoajia vertaillessa, jos meillä ei olisi häät jo niin valmiilla mallilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti