keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Morsiamen kaunistautuminen

Varasin syksyn puolella ajan häämeikkiin Meikkistudio Elina K:hon. Kyseistä paikkaa minulle suositteli sekä hääsuunnittelijamme että viime syksynä naimisiin mennyt ystäväni. Häämeikin hinnassa ei ollut ainakaan Tampereen keskusta-alueella hirveästi vaihtelua. Hinnat pyörivät yleensä jossain 90-110 euron välillä sisältäen koemeikin. Pidän koemeikkiä erittäin tärkeänä, koska silloin pystyy vielä sanomaan helposti, mikä on hyvää ja mikä huonoa. Tiedän jopa morsiamia, jotka ovat koemeikin jälkeen päättäneet vielä vaihtaa meikkaajaa, koska eivät ole päässeet alkuperäisen meikkaajansa kanssa heitä miellyttävään lopputulokseen. Olen siis erittäin onnellinen, että pääsen näkemään meikin etukäteen. Tämä takaa mielenrauhan hääpäivänä.

Elina K:n nettisivulta
Oma häämeikki ei ole vielä pahemmin ollut mietinnässä, mutta haluan varmaankin jotain aika luonnollista. Itse en käytä arkena juurikaan meikkiä, mitä nyt kulmakarvoihin lisään vähän väriä. Välillä, jos vain jaksan, laitan myös hiukan meikkivoidetta ja ripsiväriä. Pakko tähän väliin kehaista Sensai Mascara 38°C -ripsiväriä. Ripsivärin levitysharja ei ole ehkä kaikkein paras, mutta ripsivärin erikoisominaisuus korvaa sen mennen tullen. Kyseinen ripsiväri lähtee siis pois kuumalla vedellä, mutta on muuten vedenkestävää. Tällainen herkkäihoinen iloitsee, kun ei joudu pyyhkimään silmiään meikinpuhdistusaineella. Hääpäivänä meikkiä voisi olla kyllä vähän reippaammin kuin arkena, mutta keskellä kuuminta heinäkuuta meikin on varmasti hyvä olla kevyt, mutta kestävä. Voisi koittaa kerätä jotain inspiraatiokollaasia Pinterestiin, niin on sitten jotain, josta lähteä liikkeelle, kun koemeikin aika koittaa.

Millaiset häämeikit teille muille morsioille on tulossa?

2 kommenttia:

  1. Minäkin pidän koemeikkiä ja samoin myös koekampausta todella tärkeänä! Olen pari kertaa käynyt laittamassa kampauksen erinäisiin juhlatilaisuuksiin ja molemmilla kerroilla olen joutunut pettymään. Odotukset ovat siis korkealla. Meikkaajalla en sen sijaan ole koskaan käynyt, joten siksi koemeikkaus on entistä tärkeämpi. En ymmärrä miten jotkut voivat jättää sen väliin, sillä silloin oma häälookki voi tulla ihan yllätyksenä - eikä välttämättä hyvänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tajusin juuri, ettei itsellänikään ole juuri kokemusta meikattavana olosta. En myöskään ole ikinä käynyt laitattamassa kampausta kampaajalla. Olen kanssasi kyllä täysin samoilla linjoilla.

      Poista