lauantai 27. joulukuuta 2014

Hiuskriiseilyä

Täällä on pukannut pientä hiuskriisiä. Olen jo monta kuukautta pohtinut pitäisikö minun leikata otsatukka, mutta en ole tullut mihinkään ratkaisuun. Lisäksi hiusteni tasapitkä leikkaus on alkanut ärsyttää. Se on erittäin kätevä, jos pitää hiuksia nutturalla, mutta saa hiukset näyttämään ohuemmilta, kun ne ovat auki. Lisäksi kiharoita näihin on lähes turha alkaa vääntämään, koska hiuksen paino vetää niitä suoriksi eikä niistä tule yhtä näyttävät, kuin jos hiukset olisi leikattu kerrostetusti.

täältä
Otsatukan leikkaus tarkoittaa kuitenkin sitä, että myös häissä tulisi olemaan jonkinlainen otsatukkaviritelmä. Otsatukkaa ei kuitenkaan saa kokonaan kasvatettua pois puolessa vuodessa, jos sen nyt päätyisin leikkaamaan. Jonkinlainen sivuotsis voisi olla ihan hyvä ratkaisu yhdistettynä kerrostettuun leikkaukseen. Hiusten väriin olen ihan tyytyväinen, joskin juurikasvu tuppaa välillä ärsyttämään. Veikkaan kuitenkin, että pidän tämän punertavan värisävyn myös häitä varten. Sen verran kiintynyt olen siihen näiden 3½ vuoden aikana. Ennen häämatkaa saatan tosin vaihtaa ruskeaan, ettei juurikasvusta tarvitse sitten huolehtia pitkän häämatkamme aikana. Hiusten pituus on kyllä aika bueno, kuten alla olevasta kuvasta näkyy.

Kuva kesältä 2014, kuvaajana toimi toinen kaasoistani.
Eiköhän tämä hiuskriisi tästä jotenkin ratkea. Taidan todellisuudessa olla tyytymätön pikemmin omaan naamaani kuin hiuksiini. Nyt kun vaan keksis jonkun kampaamon Tampereelta, minne mennä näitä uusia visioita toteuttamaan.

p.s. pistän joskus lisää kuvia ja tekstiä liittyen tuohon kesäiseen potrettiin :)

1 kommentti:

  1. Asiakkaille jonkin verran kampauksia pyöritelleenä, täytyy sanoa ainakin sen verran, että tuo sivu otsis kuulostaa "kunnon otsista" paremmalta idealta, koska sille voi tehdä kampauksissa jotain. Se perus otsis, varsinkin kovin lyhyenä versiona on melkein väkisin kampauksessakin sitten vaan se otsis...

    VastaaPoista