maanantai 15. joulukuuta 2014

Hitaalla kulkee

Viime aikoina hääsuunnittelu on jäänyt aika tehokkaasti opintojen jalkoihin. Vaikka häiden budjettikin näyttää vielä vajavaiselta, päätin tehdä uskaliaan vedon ja irtisanoutua osa-aikatyöstäni. Kirjoittelen tällä hetkellä kandin tutkielmaa ja maalikuussa alkaa harjoittelu, niin näin tämän parhaaksi vaihtoehdoksi. Nyt saan rauhassa ottaa vähän aikaa itselleni (lue: kandille).

Varasin itselleni ajan meikkaajalle pari kuukautta sitten, mutta kampaaja on vielä varaamatta. Voi olla, että jätän sen hoitamisen tammikuulle. Tammikuussa on tarkoitus hankkia myös alusvaatteet. Suuntaamme sulhon kanssa jälleen kerran Lontooseen tammikuun alkupuolella. Saattaapi olla, että eksymme reissullamme Victoria's Secretiin ja muihin alusvaateliikkeisiin.

Intoa on löytynyt sen verran, että olemme alkaneet pohtia häämatkaamme. Itselläni on järkyttävä matkakuume, kun kaikki opiskelijakaverit ovat lähdössä vaihtoon: yksi lähtee Kanadaan, toinen Koreaan, kolmas jenkkeihin, neljäs Espanjaan ja viides Barbadokselle! Harmi, kun häämatkat tehdään yleensä häiden jälkeen ja eipä siihen varaakaan olisi ennen häitä. Haaveenamme on matka maailman ympäri. Tällä hetkellä lähinnä laskeskelemme, olisiko meillä siihen varaa ensi syksynä.

lähde
Tammikuussa täällä koitetaan saada taas asiat rullaamaan. Seuraavat asiat olisi ainakin tehtävä:

 • Kampaajan varaus
 • Sulhasen puku + kengät
 • Morsiamen sormus huoltoon
 • Maistraattiin yhteyttä, että saadaan vihkijä
 • Vieraslahjat tilaukseen (viimeistään helmikuussa)
No, jos noista selvittäisiin nyt aluksi. Muissakin to-do-listan asioissa voisi toki edetä.

Mites muilla vuoden 2015 morsiamilla hommat etenee?

4 kommenttia:

 1. Tämä vuodenvaihde on monelle kesän hääparille sellaista suvantoaikaa. Joulukiireet ja ehkä pieni hääsuunnitteluväsymys painavat monia, joten on ihan hyvä keskittyä muihin asioihin, kuten vaikkapa matkusteluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Veikkaan, että uusi vuosi antaa uutta intoa hääsuunnitteluun, kun kyseessä on oikeasti se vuosi, jolloin itse häätkin ovat. Eiköhän se hääpaniikki tammikuun lopulla iske, kun häihin on enää puoli vuotta :D

   Poista
 2. Meillä on häät jo toukokuussa, ja myös minulla on vielä kampaaja varaamatta. Elättelen toivoa, että vuoden vaihtumisen jälkeen saisin sen hoidettua, kun kampaamo kääntää kalenteriinsa uuden vuoden. Meilläkin tarkoituksena tammikuussa lähteä valitsemaan miehelle puku. Myös kutsuja pitäisi ruveta askartelemaan, ja se tapahtuu varmaan jouluvapaiden aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan hyvä kyllä suunnitella juuri etukäteen, mitä tekee milloinkin, niin tulee sitten myös oikeasti tehdyksi. Toivottavasti jouluvapaasi ovat menneet mukavasti askartelun parissa :)

   Poista