sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Pillit ja cocktailtikut hankittu

Edeltävään postaukseen tulleiden kommenttien jälkeen päädyin tilaamaan haluamani paperipillit Juhla Centeristä. Ensiksi aion tilata pelkät pillit, mutta nähtyäni postikulujen suuruuden päätin tilata jotain muutakin. Selasin moneen kertaan läpi kaikki kategoriat ja erityisen pitkään pohdin saippuakuplien tilaamista. Jätin kuplat kuitenkin tilaamatta, koska en vielä osannut päättää tarvitaanko niitä ja jos niitä tarvitaan, niin kuinka paljon niitä pitäisi tilata. Pillien lisäksi päädyin kuitenkin tilaamaan cocktailtikkuja, jotka on tarkoitus tökkiä kuppikakkubuffetin kuppikakkuihin. Näidenkin suhteen olin ensin kiikun kaakun, koska uskoin, että ne olisi ollut vähintäänkin yhtä edullista askarrella itse. Päätin kuitenkin säästää hermojani ja ostaa tikut valmiina. Hankin tikkuja kaksi pakettia eli 30 kappaletta. Mielestäni niitä ei tarvitse olla jokaisessa kuppikakussa vaan riittää, että niitä on osassa. Juhla Centeristä olisi löytynyt myös samalla kuosilla kuppikakkuvuokia, mutta koska olen ajatellut meille tavallisen kokoisten kuppikakkujen sijasta minikuppikakkuja, eivät nämä vuoat ole sopivan kokoisia. Jos suunnitelmat muuttuvat ja päädymmekin tavallisen kokoisiin kuppikakkuihin, vuoat lähtevät kyllä ehdottomasti tilaukseen.

Juhla Centerin kuva
Meille tuli nämä
Samalla kuosilla löytyisi myös paperipusseja, pahvimukeja ja kaikkea muuta, mutta niille meillä ei ole tarvetta. Jos häämme eivät olisi ravintolahäät, niin muutkin samaa kuosia olevat tuotteet olisivat varmaan tänne kotiutuneet.

Palvelu Juhla Centerissä oli moitteetonta. Laitoin tilauksen menemään 1.7. ja tuotteet olivat haettavissa lähipostista jo 4.7. Ostosten tekeminen oli helppoa ja tuotteet pysyivät ostoskorissa, vaikka poistuin välissä sivulta. Ainoa ISO miinus oli postikulut. Tuntui naurettavalta maksaa kirjekuoreenkin mahtuvien kevyiden paperipillien postituksesta 8,9 euroa. Postituskulut olisivat olleet vieläkin korkeammat, jos tuotteen olisi halunnut kotiovelle asti. Plussaa sinänsä siitä, että tuotteet oli pakattu hyvin pahviin, mutta minulle olisi riittänyt pienempikin pakkaus, jos se olisi vähentänyt postikuluja. 50 kpl pillejä ja 30 kpl cocktailtikkuja maksoin loppuen lopuksi postikuluineen 24 euroa eli ei mikään halvin hankinta, mutta eiköhän se ollut sen arvoista.

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Muista varmistaa, että topperit käy myös mini kuppikakkuihin. Meillä sanottiin heti, että ne on yhdellä haukulla syötäviä vaahtiksen kokoisia paloja ettei topperia voi laittaa kuin normaali- tai isokokoisiin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten tullut mieleenkään, etteikö niitä voisi laittaa minikuppikakkuihin! Pitää kyllä pistää tosissaan harkintaan se, että hankittaisiinkin minikuppikakkujen sijasta ihan tavallisen kokoisia kuppikakkuja kuppikakkubuffettiin. Silloin niihin voisi ostaa nuo ihanat chevron-kuppikakkuvuoatkin :)

   Poista
 2. Moikka!

  Teen opinnäytetyötä häämatkailun tulevaisuudesta. Olisin äärimmäisen kiitollinen jos ehtisit käydä vastaamassa netissä olevaan kyselyyni, se auttaisi tutkimustani valtavasti.

  Super iso kiitos etukäteen ja ihanaa kesää!

  kysely: https://www.webropolsurveys.com/S/766F9828CBB42149.par

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kesää myös sinulle. Minua kiinnostaisi kovasti kuulla, millaisia tuloksia opinnäytetyösi tuottaa, kunhan se valmistuu. Jos laitat niitä jonnekin nettiin, niin jaa toki linkki täällä :)

   Poista
 3. Onpa nätit tilaukset! Tilasin myös Juhlacenteristä pillit ja en voi muuta kuin kehua heidän nopeuttaan.

  VastaaPoista