maanantai 5. toukokuuta 2014

Kipposia ja kupposia

Jo vuosia sitten bongasin jostain lehdestä ohjeen siitä, kuinka vanhoista kupeista ja lautasista sai pinoamalla koottua hienon telineen, josta poran ja pienen sähkömieheilyn kautta sai koottua pöytälampun. Saman tyyppistä ideaa olen bongannut Pinterestistä ja blogeista siten, että kuppipinosta ei olekaan tehty lamppua vaan se toimii telineenä herkuille. Tähän tapaan:

täältä
täältä
Kupposet ja pienet lautaset toimivat hyvin myös pelkkinä koristeina:

täältä
Ohjeet tällaisten koottavien ihanuuksien tekoon löytyvät esimerkiksi eilen tein-blogista. Jos jotain kiinnostaa se ohje, miten tällaisesta vastaavasta asetelmasta saa tehtyä pöytälampun, niin voin koittaa kaivella ohjeen ulkoisen kovalevyni syövereistä.

Kotoamme löytyy joitain ihania kahvikupposia, joita emme itse käytä, mutta en tiedä raaskinko niitä siltikään liimailla kiinni toisiinsa. Pitää varmaan jossain vaiheessa alkaa koluta kirpputorien kupposia läpi ja koittaa valkata itselleni parhaat päältä. Häiden jälkeen jättäisin varmasti pari tällaista meille kotiin ja loput voisi koittaa tyrkätä kavereiden ja sukulaisten hoiviin tai laittaa ne kiertämään seuraavalle morsiolle. Minulla on pari muutakin Liisa Ihmemaassa -tyyppistä ideaa häihin, mutta niistä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti