keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Jotain edes

Täällä on oltu niin keskittyneitä kevään pääsykokeisiin, ettei häille ole jäänyt paljon aikaa. Koitetaan molemmat miehen kanssa vaihtaa opiskelualaa ja kohta ollaankin jo jännän äärellä, sillä molemmilla on pääsykokeet ensi viikolla. Jotain on sentään tullut tehtyä. Nimittäin ostettua postimerkit.

täältä
Tämä hankinta tuli tehtyä vähän extempore. Olin kyseisiä postimerkkejä ihaillut jo Pitsiä & Minttua -blogissa, mutta en ollut niitä kuitenkaan vielä hankkinut. Satuin kuitenkin viime viikolla käymään postissa ja ostin yhden arkillisen noita merkkejä ihan yleiseen käyttöön. Yhden illan niitä ihailtuani päätin kuitenkin käydä heti seuraavana päivänä ostamassa joitain arkkeja lisää, niin että merkkejä riittäisi sitten kaikkiin hääkutsuihin. Nyt meillä on siis postimerkit hääkutsuihin, vaikka kutsuista tai kirjekuorista ei ole mitään hajua. Tiedän vain, että postimerkit on söpöt ja sopivan väriset ja se riittää minulle.

Alan kyllä varmaan vähitellen kesän mittaan hamstraamaan erinäistä rekvisiittaa häihin, koska uskon, että ensi lukuvuosi menee taas niin tiiviisti opintojen parissa, että kohta ollaankin jo kesässä 2015 ja kaiken pitäisi olla silloin jo valmista. Isoin projekti tällä hetkellä on kyllä häävalokuvaajan varaaminen ja keskitänkin kyllä siihen kaiken energiani, kunhan olemme sulhon kanssa selvinneet pääsykokeista hengissä.

Miehen reaktio tällä hetkellä, jos erehdyn kysymään hääkuvaajasta:


1 kommentti:

  1. Hehee, loistava postimerkkivalinta :) Ja kiitos muuten postista! Pääsin samantien askartelemaan loput nauhat/köynnökset valmiiksi.

    VastaaPoista