torstai 24. huhtikuuta 2014

Inspistä

Vaikka täällä blogirintamalla on ollut hiljaista, niin olen pohtinut häitä sitäkin enemmän. Pääsiäislomalla treffasin molempia kaasojani ja selasin tuntitolkulla Pinterestiä sekä erinäisiä hääsivustoja. Kaasojen kanssa keskustelimme jo jonkun aikaa sitten saamistani kangasnäytteistä. Väreistä olimme aika samaa mieltä, mutta päätimme nyt vielä tutkia kotimaiset liikkeet ennen kuin lähdemme tilaamaan Yhdysvalloista asti. Kankaat vaikuttivat kuitenkin hyvälaatuisilta ja myyjän saamat kommentit Etsyssä ovat varsin positiiviset. Kaivoimme sieltä ne pari negatiivistakin kommenttia luettavaksemme, mutta onneksi niitä oli vain pari monista. Jätämme kuitenkin mekko-asian hautumaan ja koitamme pitää silmämme auki. Mekot laitetaan tilaukseen aikaisintaa syksyllä, joten aikaa on.

täältä
Inspiraatiota hain loman aikana pinterestistä. Sainkin kerrytettyä hyvin uusia inspiraatiokuvia pinterestiini. Lisäksi pohdin meidän "hääkarkkejamme". Meille kun ei ole tulossa karkkeja, vaan jotain ihan muuta, niin vertailin jälleen kerran erinäisiä vaihtoehtoja Etsyn ja muiden nettisivujen välillä. Samalla pohdin sitä, miten toteutuksesta tulisi tyylikkäin ja kuinka paljon olen valmis askartelemaan niiden eteen. Lupaan, että omistan myöhemmin kokonaisen postauksen noille "hääkarkeille". Niitä ei kuitenkaan voi tilata ennen ensi vuotta, joten siihenkin on aikaa vaikka millä mitalla. Ärsyttää, kun mitään konkreettista ei voi kauheasti tehdä.

täältä
Jeps! Nyt ois to-do-listalla käynti parissa juhlapukuliikkeessä vähän alustavasti vilkuilemassa miehelle pukua ja samalla vaihtoehtoja kaasojen mekoiksi. Aateltiin myös käydä miehen kanssa vielä Aurifaberilla katsomassa sormuksia ennen kuin tehdään siltä saralta päätöstä. Mielellään tukisimme kotimaista käsityötä miehenkin sormuksen osalta, kun myös oma sormukseni on paikalliselta kultasepältä. Kerron sitten, miten nää vierailut on sujunu ja löytyikö mitään jännää, kunhan ehdimme kyseisiin liikkeisiin raahautua.

3 kommenttia:

 1. Törmäsin sattumalta blogiisi googlatessani ja lueskelin postauksesi läpikotaisin :) Hassua miten jollain voi olla NIIN samanlaiset ajatukset tulevien häiden suhteen. Meillä teemana on myös matkustus ja teemavärit pyörivät tuolla persikka-vaal.pun, minttu-vaal.turkoosi akselilla + valkoinen ja rustiikkista tulee juuttikangasliinoista - ja narusta. Lisäksi mulla on metsästyksessä ja haaveissa samainen hääpuku jonka olit ostanut.. Onneks sentään eri kaupunki ja juhlapaikka, vaikka häät myös heinäkuussa 2015.. :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, vähänkö hauskaa! Nuo värit näyttäisivät olevan nyt kyllä huudossa, kun tiedän varmaan kolme muutakin hääblogia, joissa on käytössä lähes samat teemavärit. Toivottavasti löydät vielä jostain tuon samaisen mekon tai jonkun vielä paremman. Toivottavasti löydät blogistani vinkkejä omiinkin häihisi ja jos perustat oman hääblogin tai sinulta jo sellainen löytyy, niin linkkailepa se sitten tänne :)

   Poista
 2. Ei löydy hääblogia mutta innokkaasti luen kyllä muiden, itsellä ei tunnu ihan aikaa riittävän opiskeluiden ja töiden ohella tällä hetkellä blogille. Nuo teemavärit näyttää kyllä olvan huudossa, mutta teema on vähän harvinaisempi, olen kyllä pinterestistä löytänyt vaikka mitä ideoita matkustus-teeman ympärille :) Vinkkejä löytyy varmasti blogistasi, innolla odottelen tulevia postauksiasi! :)

  VastaaPoista