torstai 10. huhtikuuta 2014

Hääbloggarit Katajanokalla

Eilen olikin vähän erilainen keskiviikko. Suuntasin päivällä kohti Helsinkiä, jossa pyörin ensiksi ympyrää keskustassa ja kävin nappaamassa Kampista itselleni juoksukengät. Kellon lyötyä puoli kuusi suuntasin kohti Katajanokkaa, jonne oli kutsuttu muitakin hääbloggaajia kuulemaan ja keskustelemaan vuoden 2015 häätrendeistä. Tapahtuman kutsui koolle Häät-lehti ja paikkana toimi Hotelli Katajanokka.

kuva
En ollut aiemmin käynyt kyseisessä paikassa, joten vierailu oli varsin mielenkiintoinen. Meille kerrottiin jonkun verran hotellin historiasta sekä esiteltiin pari erilaista hotellihuonetta. Kävimme myös pyörähtämässä hotellin kappelissa, jossa on mahdollista järjestää vihkiminen tai itse hääjuhlat. Jatkoimme iltaa Hotelli Katajanokan Jailbird-ravintolassa, jossa meille esiteltiin Häät-lehden toimesta tulevia häätrendejä vuodelle 2015 ja pääsimme kommentoimaan, miltä ne meistä vaikuttivat.


Meille esitellyt trendit löytyvät Häät-lehden pinterestistä, kunhan selaa sivun alareunaan, missä on aiheita, joiden otsikko sisältää tunnisteen "häätrendi 2015". Koen, että teemat rustiikki ja runsas yhdistyvät meidän häissämme. Eräs toinen morsio totesikin, että hänestä tuntuu, että heidän häissään hyödynnetään jotain kaikista teemoista. Itsellä on vähät samat fiilikset. Jokaisesta löytyy jotain, mitä rakastan, mutta myös jotain, mistä en pidä sitten yhtään. Saimme myös esimakua vuoden 2015 hääpuvuista, joista Pauliina kirjoittikin pitämässään White and Knight-blogissa. Pauliinan postaukseen pääset tästä. Ainoa, mikä itseäni sytytti tulevissa hääpuvuissa oli alla näkyvä kaunokainen, mutta en sitäkään ehkä hääpuvukseni ottaisi vaan käyttäisin, jos sattuisin tulemaan kutsutuksi Oscar-gaalaan tms. :D

kuva
Illan loppuhuipennus oli kolmen ruokalajin illallinen. Alkuruokia löytyi kolmea eri sorttia ja itse rakastuin chilillä maustettuihin katkarapuihin. Pääruuaksi tarjottiin lammasta ja jälkiruuaksi suklaakakkua. Pääruoka ei ollut ehkä kaikkein mieluisin, mutta suklaakakku maistui kyllä mainiolta. Tosin ei tähän astisen elämäni aikana ole tainnut tulla vastaan yhtäkään pahaa suklaakakkua. Mukaan sain Häät-lehden uusimman numeron. Itseltäni löytyy pari vanhempaa numeroa, mutta uudempia en ole raaskinut ostaa, koska lehti on aika pullollaan itselleni tarpeettomia hääpuku- ja sormusmainoksia. Itselläni kun on puku jo hankittuna ja toista sormusta ei ole tulossa. Katajanokka antoi meille matkaan majoituslahjakortit eli voin nyt mennä sulhon kanssa pelkkien matkakulujen hinnalla testaamaan, millaista on nukkua entisessä vankilassa.

Alkuruuat
Jatkoimme parin morsion kanssa iltaa vielä yksien verran Helsingin keskustassa. Hyvä, etten pyörtynyt, kun näin valitsemamme paikan hinnat, mutta onneksi käyn viihteellä niin harvoin, että ehkä se yksi 7 euron siideri ei talouttamme kaada. Oli mukavaa jutella netistä tuttujen morsioiden kanssa kasvotusten ja kuulla enemmän elämästä blogin takana. Jää paremmin mieleen asiat, kun kuulee ne kerrottuina eikä vain lue niitä blogeista. Yksi morsioista oli matkalla kanssani samaan suuntaan, joten sain autokyydin Tampereelle. Hänelle supersuuret kiitokset tästä! Koko illan aina tapahtumasta kotimatkaan seura oli mitä parhainta ja toivon kovasti, että näen kaikkia pian uudelleen :)

Ai niin ja loppuun... bongasin Katajanokalle kulkiessani sillalta rakkauslukon, joka kyllä kuvaa hyvin myös minua ja sulhoani vaikkei meidän laittama lukko olekaan:

3 kommenttia:

  1. Oli kyllä ihana nähdä, kiitos vielä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos niin seurasta kuin matkaseurastakin :) kivempi oli ajaa kohti kotia, kun ei yksin tarvinnut ajella.

    VastaaPoista
  3. Kuullostaa että teillä on ollut mukavaa! Kiva kuulla :) Valitettavasti jouduin loistamaan poissaolollani, ehkä törmätään joskus muulloin :)

    VastaaPoista