perjantai 18. lokakuuta 2013

Häiden värit

Minulle oli aika alusta asti selvä, että haluan yhdeksi pääväriksemme mintun tai vaaleansinisen. Ajattelin, että siihen voisi yhdistää persikkaa tai haalean roosaa väriä. Mieskin onneksi lämpeni kyseisille väreille, vaikka ne aika hempeät ovatkin. Ne kuitenkin sopivat mitä parhaiten häissämme näkyvään vintage-teemaan, johon tulemme yhdistämään myös jossain määrin matkailuteemaa. Teemaa ja värejä löytyy siis yllin kyllin ja tuntuukin välillä etten tiedä, mistä sitten karsia. Uskon kuitenkin, että kaikki nämä värit sekä vintage ja matkailu tulevat kaikki toimimaan keskenään vallan mainiosti, kunhan kaikki elementit toteutetaan hillitysti. Loppupostauksen saavatkin täyttää Pinterestistä napatut inspiskuvat:


täältä

The Perfect Palette
Viimeinen kuva on The Perfect Palette -sivustolta, josta löytyy varmaan lähes kaikki mahdolliset värikombinaatiot häihin inspiraatiokuvineen. Jos siis etsit jollekin teemavärille kaveria tai et ole varma jostain kombosta, tuolta voi käydä vilkuilemassa millaisen lopputuloksen kyseisillä väreillä voi saada aikaiseksi.

4 kommenttia:

 1. Uuu, persikka on mahtava! Varsinkin mintun kanssa. Ootko huomannu mun persikka-pinterest-boardin? (miten toi pitäis kirjoittaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollu huomannu! Mut kävin nyt kattoo ja sieltä löyty kyllä ihanuuksia :))

   Poista
  2. Jee, siellä on kyllä muutakin kun persikkaa (esim pinkkiä ja selvästi oranssia ja oikeita persikoita) mut se on ehkä enemmän sellainen persikka-fiilis boardi.

   Poista
 2. Takuulla toimii, oikein ihana kombo <3

  VastaaPoista