torstai 5. syyskuuta 2013

Kenkähuolia

Kengät sitten saapuiva eilen. Ovathan ne aika ihanan väriset ja malli on ehdottomasti mieleeni, mutta.. mutta.. on tuo niiden rusetti aika outo. Se näytti jo kuvissa silmääni vähän oudolta, mutta näin livenä se vasta omituiselta näyttääkin. En yhtään tiedä, että kenen mielestä se oikein voisi olla hieno. Itseeni se ei ainakaan iske. Rusetin keskikohta siis muistuttaa joko dinosauruksen selkänikamaa tai sarvikuonon sarvea. Alla kuva, joka havainnollistaa mistä puhun: 

Sanoinkin tuosta rusetista jo ennen kenkien ostoa toiselle kaasoistani, mutta tilasin kengät silti. Kengät ovat livenä kyllä myös selkeästi vihreämmät ja tummemmat, kuin miltä ne tuossa Zalandon sivulta olevassa kuvassa näyttävät. 

Nyt on siis tenkkapoona, että mitä tehdä. Toisaalta kengissä on paljon hyvää. Muoto on hyvä ja värikin ihan jees. Luulisin, että rusetin voi irrottaa ja korvata jollain muulla koristeella tai vaan muokata rusettia sen verran, että se näyttäisi vähän hillitymmältä. Toisaalta, jos rusettia alkaa venkslaamaan kenkiä ei pysty enää palauttamaan vaikka niistä ei saisikaan muokattua itselle sopivia. Aina on kuitenkin mahdollista, että löytyy toiset vielä sopivammat kengät, kun aikaa niiden metsästykseenkin on vielä vajaa 2 vuotta. Sekin on kuitenkin vähän riskialtista ajattelua, kun ottaa huomioon, että ainoat vaihtoehtoiset kengät, mitä olen tähän mennessä löytänyt ovat yhdet Rainbow Clubin kengät, joita ei saa ihan haluamassani värissä ja toiset kengät, joltain "kokoa unelmakenkäsi"-sivustolta. Molemmilla sivuilla kengät maksoivat yli 100 euroa. Kun vertaa tuota hintaa näihin 38 euron kenkiin, niin pahaa tekee.

Onneksi palautusoikeus on 30 päivää. Saan siis rauhassa pohtia tätä dilemmaa. Varmaan pakko sovittaa noita häämekon kanssa, että saa paremman kuvan siltä, miten ne tulevat sen alta vilkkumaan. Tällä hetkellä fiilis on kyllä vähän sellainen, että palautukseen nuo menevät, mutta ehkä mieli vielä muuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti